Сакраменто Кингс разби като домакин Денвър Нъгетс с резултат 135:106 точки (32:35, 35:22,

...
Сакраменто Кингс разби като домакин Денвър Нъгетс с резултат 135:106 точки (32:35, 35:22,
Коментари Харесай

Везенков със страхотно представяне при победа на Сакраменто

Сакраменто Кингс разруши като домакин Денвър Нъгетс с резултат 135:106 точки (32:35, 35:22, 39:29, 29:20) в среща от постоянния сезон на НБА. Българската звезда Александър Везенков започна срещата на аварийна пейка, само че се появи в края на първата четвърт, като се регистрира с отлична игра, реализира две тройки и направи една асистенция за общо 15:35 минути на паркета. 

Българинът остана на паркета доникъде на втората четвърт, като имаше заслуга за обрата, който „ кралете “ реализираха, отбелазвайки шест точки. Везенков се появи и през второто полувреме, когато неговият тим доминираше тотално над шамипоните и способства с положителното си показване за успеха на домакините. В последната четвърт българинът съумя да направи и първата си асистенция в мача, предава Гонг. 

Треньорът на домакините от Сакраменто Майк Браун, остави Везенков на пейката за началото на дуела, в който стартираха Харисън Барнс и Кийгън Мъри по крилата, Домантак Сабонис бе в центъра, а напред действаха гардовете Кевин Хъртър и Ди`Аарън Фокс.

От другата страна на паркета Майкъл Малоун заложи на стартова петица в лицето на Пейтън Уотсън, Аарън Гордън, звездата Никола Йокич, Джъстин Холидей и Джамал Мъри.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР